Restaurace / Jídelní lístek


PŘEDKRMY

Teplé škvarky, rozpečený chléb 80 g
1,3,7,
69,-
Čertovské buřty na Zichoveckém pivu, rozpečený chléb 100 g
1,3,6,7
89,-
Variace nakládaných sýrů s feferony, chléb 100 g
1,3,7
69,-
Hovězí tataráček s dijonskou hořčicí, Královická topinka 100 g
1,3,10
169,-

Drůbeží paštička s brusinkami ve skle, bagetka
100 g
1,3,7
129,-

POLÉVKY

Silný hovězí vývar s masem a nudlemi 0,25 ml
1,3,9
45,-
Drůbeží kaldoun 0,25 ml
1,3,7,9
45,-

Vegetariánská jídla

Gratinované špetzle 300 g
1,3,7
119,-
Cizrnový salát s grilovanou zeleninou a bazalkovým pestem
250 g
119,-

Ryby

Filátko z čerstvého pstruha na másle, celerové pyré, citron 200 g
4,7,9
239,-

HLAVNÍ JÍDLA

1/4 Pečené kachničky podávaná s jablečným zelím, variace knedlíků
1,3,7
215,-
Kuřecí prso supréme, glazovaná mrkev, jemná bramborová kaše

220 g
7
195,-
Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem, česnekovo - smetanová omáčka, parmezán 350 g
1,3,7
169,-
Medailonky z vepřové panenky, kroupové rizoto 200 g
1,7
205,-
Grilovaná královická kotleta s kostí, farmářské fazole, rozpečený chléb 300 g
1,3,7
195,-
Grilovaná vepřová masitá žebra, coleslaw, BBQ omáčka, kukuřičný klas, rozpečený chléb 650 g
3,7,10
199,-
Hovězí striploin steak na grilu, gratinované brambory
250 g
7
295,-
Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, jemná bramborová kaše
150 g
1,7,9
169,-
Svíčková, karlovarský knedlík, brusinky 150 g
1,3,7,9,10
149,-
Smažený vepřový řízek z krkovice, bramborová kaše, kyselá okurka
200 g
1,3,7,
185,-



DĚTSKÁ JÍDLA

Kuřecí řízek s máslovou bramborovou kaší, kyselá okurka 80 g
1,3,7
105,-
Tagliatelle s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
180 g
1,3,7
105,-

SALÁTY

Salát Caesar s kousky kuřecího masa, krutony, slaninou a parmezánovými hoblinkami 300 g
1,4,5,8,9,10
165,-
Trhaný salát s grilovaným hermelínem a brusinkami, rozpečená bagetka 300 g
1,3,7
145,-



DEZERTY

Domácí jableční závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
55,-
Palačinky s borůvkovou smetanou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
85,-
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou, domácí šlehačka 95 g
1,3,7
65,-
-

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2. Korýši (krabi, humři, krevety...) | 3. Vejce | 4. Ryby a rybí produkty| 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) | 6. Sójové boby | 7. Mléko a mléčné výrobky včetně laktózy | 8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové>ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie | 9. Celer | 10. Hořčice | 11. Sezamová semena | 12. Oxid siřičitý a siřičitany („éčka" E220 až E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l | 13. Vlčí bob (lupina) | 14. Měkkýši (ústřice, hlemýži, chobotnice, olihně...)

PŘEDKRMY

Teplé škvarky, rozpečený chléb 80 g
1,3,7,
69,-
Čertovské buřty na Zichoveckém pivu, rozpečený chléb 100 g
1,3,6,7
89,-
Variace nakládaných sýrů s feferony, chléb 100 g
1,3,7
69,-
Hovězí tataráček s dijonskou hořčicí, Královická topinka 100 g
1,3,10
169,-

Drůbeží paštička s brusinkami ve skle, bagetka
100 g
1,3,7
129,-

POLÉVKY

Silný hovězí vývar s masem a nudlemi 0,25 ml
1,3,9
45,-
Drůbeží kaldoun 0,25 ml
1,3,7,9
45,-

Vegetariánská jídla

Gratinované špetzle 300 g
1,3,7
119,-
Cizrnový salát s grilovanou zeleninou a bazalkovým pestem
250 g
119,-

Ryby

Filátko z čerstvého pstruha na másle, celerové pyré, citron 200 g
4,7,9
239,-

HLAVNÍ JÍDLA

1/4 Pečené kachničky podávaná s jablečným zelím, variace knedlíků
1,3,7
215,-
Kuřecí prso supréme, glazovaná mrkev, jemná bramborová kaše

220 g
7
195,-
Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem, česnekovo - smetanová omáčka, parmezán 350 g
1,3,7
169,-
Medailonky z vepřové panenky, kroupové rizoto 200 g
1,7
205,-
Grilovaná královická kotleta s kostí, farmářské fazole, rozpečený chléb 300 g
1,3,7
195,-
Grilovaná vepřová masitá žebra, coleslaw, BBQ omáčka, kukuřičný klas, rozpečený chléb 650 g
3,7,10
199,-
Hovězí striploin steak na grilu, gratinované brambory
250 g
7
295,-
Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, jemná bramborová kaše
150 g
1,7,9
169,-
Svíčková, karlovarský knedlík, brusinky 150 g
1,3,7,9,10
149,-
Smažený vepřový řízek z krkovice, bramborová kaše, kyselá okurka
200 g
1,3,7,
185,-



DĚTSKÁ JÍDLA

Kuřecí řízek s máslovou bramborovou kaší, kyselá okurka 80 g
1,3,7
105,-
Tagliatelle s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
180 g
1,3,7
105,-

SALÁTY

Salát Caesar s kousky kuřecího masa, krutony, slaninou a parmezánovými hoblinkami 300 g
1,4,5,8,9,10
165,-
Trhaný salát s grilovaným hermelínem a brusinkami, rozpečená bagetka 300 g
1,3,7
145,-



DEZERTY

Domácí jableční závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
55,-
Palačinky s borůvkovou smetanou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
85,-
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou, domácí šlehačka 95 g
1,3,7
65,-
-

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2. Korýši (krabi, humři, krevety...) | 3. Vejce | 4. Ryby a rybí produkty| 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) | 6. Sójové boby | 7. Mléko a mléčné výrobky včetně laktózy | 8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové>ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie | 9. Celer | 10. Hořčice | 11. Sezamová semena | 12. Oxid siřičitý a siřičitany („éčka" E220 až E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l | 13. Vlčí bob (lupina) | 14. Měkkýši (ústřice, hlemýži, chobotnice, olihně...)

Jídelní lístek

titulek

PŘEDKRMY

Teplé škvarky, rozpečený chléb 80 g
1,3,7,
69,-
Čertovské buřty na Zichoveckém pivu, rozpečený chléb 100 g
1,3,6,7
89,-
Variace nakládaných sýrů s feferony, chléb 100 g
1,3,7
69,-
Hovězí tataráček s dijonskou hořčicí, Královická topinka 100 g
1,3,10
169,-

Drůbeží paštička s brusinkami ve skle, bagetka
100 g
1,3,7
129,-

POLÉVKY

Silný hovězí vývar s masem a nudlemi 0,25 ml
1,3,9
45,-
Drůbeží kaldoun 0,25 ml
1,3,7,9
45,-

Vegetariánská jídla

Gratinované špetzle 300 g
1,3,7
119,-
Cizrnový salát s grilovanou zeleninou a bazalkovým pestem
250 g
119,-

Ryby

Filátko z čerstvého pstruha na másle, celerové pyré, citron 200 g
4,7,9
239,-

HLAVNÍ JÍDLA

1/4 Pečené kachničky podávaná s jablečným zelím, variace knedlíků
1,3,7
215,-
Kuřecí prso supréme, glazovaná mrkev, jemná bramborová kaše

220 g
7
195,-
Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem, česnekovo - smetanová omáčka, parmezán 350 g
1,3,7
169,-
Medailonky z vepřové panenky, kroupové rizoto 200 g
1,7
205,-
Grilovaná královická kotleta s kostí, farmářské fazole, rozpečený chléb 300 g
1,3,7
195,-
Grilovaná vepřová masitá žebra, coleslaw, BBQ omáčka, kukuřičný klas, rozpečený chléb 650 g
3,7,10
199,-
Hovězí striploin steak na grilu, gratinované brambory
250 g
7
295,-
Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, jemná bramborová kaše
150 g
1,7,9
169,-
Svíčková, karlovarský knedlík, brusinky 150 g
1,3,7,9,10
149,-
Smažený vepřový řízek z krkovice, bramborová kaše, kyselá okurka
200 g
1,3,7,
185,-



DĚTSKÁ JÍDLA

Kuřecí řízek s máslovou bramborovou kaší, kyselá okurka 80 g
1,3,7
105,-
Tagliatelle s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
180 g
1,3,7
105,-

SALÁTY

Salát Caesar s kousky kuřecího masa, krutony, slaninou a parmezánovými hoblinkami 300 g
1,4,5,8,9,10
165,-
Trhaný salát s grilovaným hermelínem a brusinkami, rozpečená bagetka 300 g
1,3,7
145,-



DEZERTY

Domácí jableční závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
55,-
Palačinky s borůvkovou smetanou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
85,-
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou, domácí šlehačka 95 g
1,3,7
65,-
-

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2. Korýši (krabi, humři, krevety...) | 3. Vejce | 4. Ryby a rybí produkty| 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) | 6. Sójové boby | 7. Mléko a mléčné výrobky včetně laktózy | 8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové>ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie | 9. Celer | 10. Hořčice | 11. Sezamová semena | 12. Oxid siřičitý a siřičitany („éčka" E220 až E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l | 13. Vlčí bob (lupina) | 14. Měkkýši (ústřice, hlemýži, chobotnice, olihně...)

Jídelní lístek

titulek

PŘEDKRMY

Teplé škvarky, rozpečený chléb 80 g
1,3,7,
69,-
Čertovské buřty na Zichoveckém pivu, rozpečený chléb 100 g
1,3,6,7
89,-
Variace nakládaných sýrů s feferony, chléb 100 g
1,3,7
69,-
Hovězí tataráček s dijonskou hořčicí, Královická topinka 100 g
1,3,10
169,-

Drůbeží paštička s brusinkami ve skle, bagetka
100 g
1,3,7
129,-

POLÉVKY

Silný hovězí vývar s masem a nudlemi 0,25 ml
1,3,9
45,-
Drůbeží kaldoun 0,25 ml
1,3,7,9
45,-

Vegetariánská jídla

Gratinované špetzle 300 g
1,3,7
119,-
Cizrnový salát s grilovanou zeleninou a bazalkovým pestem
250 g
119,-

Ryby

Filátko z čerstvého pstruha na másle, celerové pyré, citron 200 g
4,7,9
239,-

HLAVNÍ JÍDLA

1/4 Pečené kachničky podávaná s jablečným zelím, variace knedlíků
1,3,7
215,-
Kuřecí prso supréme, glazovaná mrkev, jemná bramborová kaše

220 g
7
195,-
Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem, česnekovo - smetanová omáčka, parmezán 350 g
1,3,7
169,-
Medailonky z vepřové panenky, kroupové rizoto 200 g
1,7
205,-
Grilovaná královická kotleta s kostí, farmářské fazole, rozpečený chléb 300 g
1,3,7
195,-
Grilovaná vepřová masitá žebra, coleslaw, BBQ omáčka, kukuřičný klas, rozpečený chléb 650 g
3,7,10
199,-
Hovězí striploin steak na grilu, gratinované brambory
250 g
7
295,-
Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, jemná bramborová kaše
150 g
1,7,9
169,-
Svíčková, karlovarský knedlík, brusinky 150 g
1,3,7,9,10
149,-
Smažený vepřový řízek z krkovice, bramborová kaše, kyselá okurka
200 g
1,3,7,
185,-



DĚTSKÁ JÍDLA

Kuřecí řízek s máslovou bramborovou kaší, kyselá okurka 80 g
1,3,7
105,-
Tagliatelle s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
180 g
1,3,7
105,-

SALÁTY

Salát Caesar s kousky kuřecího masa, krutony, slaninou a parmezánovými hoblinkami 300 g
1,4,5,8,9,10
165,-
Trhaný salát s grilovaným hermelínem a brusinkami, rozpečená bagetka 300 g
1,3,7
145,-



DEZERTY

Domácí jableční závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
55,-
Palačinky s borůvkovou smetanou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
85,-
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou, domácí šlehačka 95 g
1,3,7
65,-
-

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2. Korýši (krabi, humři, krevety...) | 3. Vejce | 4. Ryby a rybí produkty| 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) | 6. Sójové boby | 7. Mléko a mléčné výrobky včetně laktózy | 8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové>ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie | 9. Celer | 10. Hořčice | 11. Sezamová semena | 12. Oxid siřičitý a siřičitany („éčka" E220 až E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l | 13. Vlčí bob (lupina) | 14. Měkkýši (ústřice, hlemýži, chobotnice, olihně...)

Jídelní lístek

titulek

PŘEDKRMY

Teplé škvarky, rozpečený chléb 80 g
1,3,7,
69,-
Čertovské buřty na Zichoveckém pivu, rozpečený chléb 100 g
1,3,6,7
89,-
Variace nakládaných sýrů s feferony, chléb 100 g
1,3,7
69,-
Hovězí tataráček s dijonskou hořčicí, Královická topinka 100 g
1,3,10
169,-

Drůbeží paštička s brusinkami ve skle, bagetka
100 g
1,3,7
129,-

POLÉVKY

Silný hovězí vývar s masem a nudlemi 0,25 ml
1,3,9
45,-
Drůbeží kaldoun 0,25 ml
1,3,7,9
45,-

Vegetariánská jídla

Gratinované špetzle 300 g
1,3,7
119,-
Cizrnový salát s grilovanou zeleninou a bazalkovým pestem
250 g
119,-

Ryby

Filátko z čerstvého pstruha na másle, celerové pyré, citron 200 g
4,7,9
239,-

HLAVNÍ JÍDLA

1/4 Pečené kachničky podávaná s jablečným zelím, variace knedlíků
1,3,7
215,-
Kuřecí prso supréme, glazovaná mrkev, jemná bramborová kaše

220 g
7
195,-
Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem, česnekovo - smetanová omáčka, parmezán 350 g
1,3,7
169,-
Medailonky z vepřové panenky, kroupové rizoto 200 g
1,7
205,-
Grilovaná královická kotleta s kostí, farmářské fazole, rozpečený chléb 300 g
1,3,7
195,-
Grilovaná vepřová masitá žebra, coleslaw, BBQ omáčka, kukuřičný klas, rozpečený chléb 650 g
3,7,10
199,-
Hovězí striploin steak na grilu, gratinované brambory
250 g
7
295,-
Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, jemná bramborová kaše
150 g
1,7,9
169,-
Svíčková, karlovarský knedlík, brusinky 150 g
1,3,7,9,10
149,-
Smažený vepřový řízek z krkovice, bramborová kaše, kyselá okurka
200 g
1,3,7,
185,-



DĚTSKÁ JÍDLA

Kuřecí řízek s máslovou bramborovou kaší, kyselá okurka 80 g
1,3,7
105,-
Tagliatelle s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
180 g
1,3,7
105,-

SALÁTY

Salát Caesar s kousky kuřecího masa, krutony, slaninou a parmezánovými hoblinkami 300 g
1,4,5,8,9,10
165,-
Trhaný salát s grilovaným hermelínem a brusinkami, rozpečená bagetka 300 g
1,3,7
145,-



DEZERTY

Domácí jableční závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
55,-
Palačinky s borůvkovou smetanou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
85,-
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou, domácí šlehačka 95 g
1,3,7
65,-
-

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2. Korýši (krabi, humři, krevety...) | 3. Vejce | 4. Ryby a rybí produkty| 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) | 6. Sójové boby | 7. Mléko a mléčné výrobky včetně laktózy | 8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové>ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie | 9. Celer | 10. Hořčice | 11. Sezamová semena | 12. Oxid siřičitý a siřičitany („éčka" E220 až E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l | 13. Vlčí bob (lupina) | 14. Měkkýši (ústřice, hlemýži, chobotnice, olihně...)

Jídelní lístek

titulek

PŘEDKRMY

Teplé škvarky, rozpečený chléb 80 g
1,3,7,
69,-
Čertovské buřty na Zichoveckém pivu, rozpečený chléb 100 g
1,3,6,7
89,-
Variace nakládaných sýrů s feferony, chléb 100 g
1,3,7
69,-
Hovězí tataráček s dijonskou hořčicí, Královická topinka 100 g
1,3,10
169,-

Drůbeží paštička s brusinkami ve skle, bagetka
100 g
1,3,7
129,-

POLÉVKY

Silný hovězí vývar s masem a nudlemi 0,25 ml
1,3,9
45,-
Drůbeží kaldoun 0,25 ml
1,3,7,9
45,-

Vegetariánská jídla

Gratinované špetzle 300 g
1,3,7
119,-
Cizrnový salát s grilovanou zeleninou a bazalkovým pestem
250 g
119,-

Ryby

Filátko z čerstvého pstruha na másle, celerové pyré, citron 200 g
4,7,9
239,-

HLAVNÍ JÍDLA

1/4 Pečené kachničky podávaná s jablečným zelím, variace knedlíků
1,3,7
215,-
Kuřecí prso supréme, glazovaná mrkev, jemná bramborová kaše

220 g
7
195,-
Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem, česnekovo - smetanová omáčka, parmezán 350 g
1,3,7
169,-
Medailonky z vepřové panenky, kroupové rizoto 200 g
1,7
205,-
Grilovaná královická kotleta s kostí, farmářské fazole, rozpečený chléb 300 g
1,3,7
195,-
Grilovaná vepřová masitá žebra, coleslaw, BBQ omáčka, kukuřičný klas, rozpečený chléb 650 g
3,7,10
199,-
Hovězí striploin steak na grilu, gratinované brambory
250 g
7
295,-
Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, jemná bramborová kaše
150 g
1,7,9
169,-
Svíčková, karlovarský knedlík, brusinky 150 g
1,3,7,9,10
149,-
Smažený vepřový řízek z krkovice, bramborová kaše, kyselá okurka
200 g
1,3,7,
185,-



DĚTSKÁ JÍDLA

Kuřecí řízek s máslovou bramborovou kaší, kyselá okurka 80 g
1,3,7
105,-
Tagliatelle s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
180 g
1,3,7
105,-

SALÁTY

Salát Caesar s kousky kuřecího masa, krutony, slaninou a parmezánovými hoblinkami 300 g
1,4,5,8,9,10
165,-
Trhaný salát s grilovaným hermelínem a brusinkami, rozpečená bagetka 300 g
1,3,7
145,-



DEZERTY

Domácí jableční závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
55,-
Palačinky s borůvkovou smetanou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
85,-
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou, domácí šlehačka 95 g
1,3,7
65,-
-

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2. Korýši (krabi, humři, krevety...) | 3. Vejce | 4. Ryby a rybí produkty| 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) | 6. Sójové boby | 7. Mléko a mléčné výrobky včetně laktózy | 8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové>ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie | 9. Celer | 10. Hořčice | 11. Sezamová semena | 12. Oxid siřičitý a siřičitany („éčka" E220 až E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l | 13. Vlčí bob (lupina) | 14. Měkkýši (ústřice, hlemýži, chobotnice, olihně...)

Jídelní lístek

titulek

PŘEDKRMY

Teplé škvarky, rozpečený chléb 80 g
1,3,7,
69,-
Čertovské buřty na Zichoveckém pivu, rozpečený chléb 100 g
1,3,6,7
89,-
Variace nakládaných sýrů s feferony, chléb 100 g
1,3,7
69,-
Hovězí tataráček s dijonskou hořčicí, Královická topinka 100 g
1,3,10
169,-

Drůbeží paštička s brusinkami ve skle, bagetka
100 g
1,3,7
129,-

POLÉVKY

Silný hovězí vývar s masem a nudlemi 0,25 ml
1,3,9
45,-
Drůbeží kaldoun 0,25 ml
1,3,7,9
45,-

Vegetariánská jídla

Gratinované špetzle 300 g
1,3,7
119,-
Cizrnový salát s grilovanou zeleninou a bazalkovým pestem
250 g
119,-

Ryby

Filátko z čerstvého pstruha na másle, celerové pyré, citron 200 g
4,7,9
239,-

HLAVNÍ JÍDLA

1/4 Pečené kachničky podávaná s jablečným zelím, variace knedlíků
1,3,7
215,-
Kuřecí prso supréme, glazovaná mrkev, jemná bramborová kaše

220 g
7
195,-
Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem, česnekovo - smetanová omáčka, parmezán 350 g
1,3,7
169,-
Medailonky z vepřové panenky, kroupové rizoto 200 g
1,7
205,-
Grilovaná královická kotleta s kostí, farmářské fazole, rozpečený chléb 300 g
1,3,7
195,-
Grilovaná vepřová masitá žebra, coleslaw, BBQ omáčka, kukuřičný klas, rozpečený chléb 650 g
3,7,10
199,-
Hovězí striploin steak na grilu, gratinované brambory
250 g
7
295,-
Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, jemná bramborová kaše
150 g
1,7,9
169,-
Svíčková, karlovarský knedlík, brusinky 150 g
1,3,7,9,10
149,-
Smažený vepřový řízek z krkovice, bramborová kaše, kyselá okurka
200 g
1,3,7,
185,-



DĚTSKÁ JÍDLA

Kuřecí řízek s máslovou bramborovou kaší, kyselá okurka 80 g
1,3,7
105,-
Tagliatelle s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
180 g
1,3,7
105,-

SALÁTY

Salát Caesar s kousky kuřecího masa, krutony, slaninou a parmezánovými hoblinkami 300 g
1,4,5,8,9,10
165,-
Trhaný salát s grilovaným hermelínem a brusinkami, rozpečená bagetka 300 g
1,3,7
145,-



DEZERTY

Domácí jableční závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
55,-
Palačinky s borůvkovou smetanou a šlehačkou 95 g
1,3,7,8
85,-
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou, domácí šlehačka 95 g
1,3,7
65,-
-

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2. Korýši (krabi, humři, krevety...) | 3. Vejce | 4. Ryby a rybí produkty| 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) | 6. Sójové boby | 7. Mléko a mléčné výrobky včetně laktózy | 8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové>ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie | 9. Celer | 10. Hořčice | 11. Sezamová semena | 12. Oxid siřičitý a siřičitany („éčka" E220 až E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l | 13. Vlčí bob (lupina) | 14. Měkkýši (ústřice, hlemýži, chobotnice, olihně...)

Jídelní lístek

titulek
Jezdecké centrum Královický Dvůr
Jezdecké centrum Královický Dvůr
Královice 91
274 01 Slaný

Otevírací doba

pondělí - pátek
11:00 - 22.00 hod.
sobota - neděle
11:00 - 22:00 hod.
DRA-GO DESIGN. Copyright © 2008 - 2017